Jak zjistit, že mám koronavirus?

O limitech testování na koronavirus se píše a mluví neustále. Že by hodně pomohlo, kdyby bylo testováno veliké množství lidí, ti nakažení odchyceni a izolováni. Že u vchodů do veřejných budov budou termokamery, které lidem měří teplotu... a další opatření. Ale kdo má teplotu, už nemoc roznáší několik dní. (A kdo má teplotu, spíš zůstává doma, protože mu je blbě.)
Tak nás izolují všechny, po celém světě, a odsuzují k hladomoru v budoucnu.
A ono to přitom vypadá, že testování by bylo tak jednoduché a dokonce by se mohl každý z nás otestovat sám doma!
Těch článků, které o tom informují, je hodně, jeden třeba zde.
Ztráta čichu.
Mnoho lidí, ne-li každý, kdo se nakazí, ztrácí čich nebo se mu výrazně zhorší. Vědci ale budou zase zkoumat tak dlouho, až už budeme nemocní všichni a po celém světě miliony mrtvých. Vážně by bylo lepší, aby byl raději ihned odchycen každý z nás, kdo má problémy s čichem. A hned, než ekonomika klekne úplně.
Představuju si to úplně jednoduše. U vstupu do všech veřejných i jiných budov stojí osoba, která drží dva papírky. Jeden navoněný, druhý čistý. Kterýpak papírek voní? Nevíte? Šup, karanténa a testy. Mohlo by to fungovat klidně od zítřka.
Stejně to může doma udělat každý z nás a v případě, že odhalit navoněný papírek nezvládneme, raději si naordinovat karanténu (a pokusit získat test, ale to fakt není jednoduché).

Populární příspěvky z tohoto blogu

Krecht

Kniha JAK PŘEŽÍT KONEC CIVILIZACE aneb CESTA K SOBĚSTAČNOSTI

Jak si doma vyrobit burčák